Star Stable Online on hauska hevospeli myös aikuisille

Oletko pelaamisesta nauttiva hevosten ystävä, mutta et ole onnistunut löytämään vielä tarpeeksi viihdyttävää ja hyvin tehtyä hevospeliä? Tutustu Star Stable Onlineen! Tämä peli saattaa ensi vilkaisulla näyttää lapsille suunnatulta, mutta peliyhteisöön kuuluu myös paljon hevosrakkaita aikuisia. Jorvikin saarelle sijoittuva Star Stable Online on jokaisen oman elämänsä heppatytön tai -pojan unelmapeli. Kerromme tässä kirjoituksessa siitä lisää.

Star Stable Online kuuluu verkkopelien parhaimmistoon

Mielipiteitä ja mieltymyksiä on monia, mutta eläinten ja hevosten ystävä nauttii taatusti hyvin tehdystä, jatkuvasti kehitteillä olevasta Star Stable Onlinesta. Siinä on väriä ja toimintaa kuten vaikka Pay N Play -kasinoilla (vaikkei rahapelistä olekaan kyse) ja sopivasti seikkailuelementtiä, jonka avulla peli pysyy mielenkiintoisena. Laadukkaat grafiikat ja oman hahmon sekä hevosten kustomointimahdollisuudet ilahduttavat. Vapaus kulkea ja löytää uusia paikkoja isolla Jorvikin saarella sallii mielen levätä arjen huolista ja kiireistä. Vuodenajat vaihtuvat ja uutta hauskaa tekemistä tulee tarjolle jatkuvasti. Peliä voi kokeilla ilmaiseksi ennen kuukausitilauksen tekemistä.

Hevosia, hevosia, hevosia!

Star Stable Online tarjoaa laajan valikoiman erilaisia hevosrotuja ja -värejä, joista ratsastajat voivat muodostaa oman tallinsa. Siroista arabianhevosista ylväisiin friisiläisiin ja muhkeista shireistä piskuisiin jorvikinponeihin, jokainen löytää taatusti mieleisensä ratsun. Itse hevosten ohella pelissä voi ostaa myös monia erilaisia vaatteita ja varusteita, joilla ratsukon lookkia pystyy tuunaamaan loputtomasti.

Pelissä voit level-upata hevostasi treenaamalla sitä säännöllisesti. Jorvikissa on kymmenittäin erilaisia ratoja ja harjoituksia, jotka tarjoavat haastetta ja hauskuutta olit sitten missä päin saarta hyvänsä. Voit myös osallistua kilpailuihin ja testata sinun ja hevosesi kyvyt toisia pelaajia vastaan.

Hauskoja tehtäviä

Sen lisäksi että voit ratsastaa hevosellasi halki Jorvikin saaren upeiden maisemien ja vilkkaiden kaupunkien, pääset myös suorittamaan mitä erilaisempia tehtäviä maailman ihmisten ja eläinten hyväksi. Näitä tehtäviä on monenlaisia, kuten paikallisten asukkaiden auttaminen tai salaperäisten paikkojen tutkiminen. Ne tarjoavat pelaajille loistavan tavan kokea enemmän pelissä, siirtyä tasoilla ylöspäin ja saada samalla kolikoita tai esineitä palkinnoksi onnistuneesti suoritetusta tehtävästä. Matkasi varrella tapaat myös monenlaisia hahmoja – jotkut heistä ovat ystävällisiä, toiset eivät!

Kokeile ensin ilmaiseksi

Star Stable Online on ilmainen aina tasolle viisi asti, jonka jälkeen pelaajien on ostettava joko kuukausittainen tai elinikäinen Star Rider -jäsenyys, jos he haluavat jatkaa pelaamista. Tämä vaihtoehto antaa kaikille pelaajille mahdollisuuden tutustua Jorvikiin ennen ostopäätöksen tekoa.

Peliä kehitetään jatkuvasti ja uutta sisältöä tulee pelattavaksi usein. Jokainen päivä Star Stable Onlinen parissa on erilainen, eikä tekeminen lopu ihan helposti! Aikuiselle pelaajalle pelin tehtävät eivät anna paljon haastetta, mutta jo pelkästään rentoutumistarkoituksessa Star Stable on hevosten ystävälle täydellinen peli.

Jos siis etsit seikkailuja täynnä olevaa hyvänmielen verkkopeliä, Star Stable Online on harkitsemisen arvoinen vaihtoehto.

Related Posts

About The Author